,,Miss Carpati” Iulia Pop: ,, Credeti in visurile voastre si nu incetati sa tindeti spre ce vi se pare cel mai greu de atins!”

Iulia Pop este baimareanca care a castigat ,,Miss Carpati”, in Satu Mare. Este eleva la Colegiul National ,,Gheorghe Sincai” din Baia Mare, are ambitii mari pe viitor.

Iulia Pop, cateva date despre tine, despre ce crezi ca ar trebui sa stie baimarenii despre tine

Ma numesc Iulia Pop, sunt eleva la Colegiul National ,,Gheorghe Sincai” si voi intra in clasa a 12-a. Pasiunea mea a fost de cand sunt mica sa fac poze, sa fiu fotografiata, sa probez haine, sa fiu machiata si sa fiu apreciata.

Ai participat la concursul de la Satu Mare, unde ai castigat titlul de ,,Miss Carpati”. Cat de greu a fost? Cate concurente Au fost?

Titlul de ,,Miss Carpati” l-am castigat la un concurs de frumusete din Satu-Mare. A fost destul de greu avand in vedere ca au participat cele mai frumoase fete din Transilvania. Acest concurs s-a desfasurat la Infinity Ballroom Satu-Mare, o locatie desprinsa parca din filme. Minunat!

Ce urmeaza? O sa urmezi o cariera in domeniul acesta ?

Ce urmeaza?? Deocamdata nu mi-am propus nimic, dar  primesc diferite oferte de la diferite persoane importante, fie sedinte foto, fie prezentari, cataloage. In Budapesta am mai fost convocata sa merg.

Dupa terminarea liceului, spre ce domeniu te vei orienta?

 Dupa terminarea liceului mi-as dori mult sa merg la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. As dori sa fac o cariera din asta, sa intru in lumea oamenilor de afaceri, sa fiu o persoana importanta, sa fac BAIA MARE mandra!

 Un gand pentru cititorii jurnalmm

Credeti in visurile voastre si nu incetati sa tindeti spre ce vi se pare cel mai greu de atins! Datorita ambitiei mele am reusit si eu ce nu credeam vreodata!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.