Misticismul în familia regală: de ce numerele „doi” și „nouă” erau considerate fatale pentru regina Elisabeta a II-a

Misticismul în familia regală: de ce numerele „doi” și „nouă” erau considerate fatale pentru regina Elisabeta a II-a

Numărul „doi” i-a cauzat întotdeauna unele probleme reginei britanice. S-a dovedit că nu numai evenimentele tragice personale ale Elisabetei a II-a sunt legate de această cifră.Tatăl reginei Elisabeta a II-a, regele George al VI-lea, a murit în 1952, fratele și nepotul său, regele Edward al VIII-lea (unchiul reginei) a murit în 1972, iar monarhul însăși a murit în 2022.

Tot în 2002, au murit încă două persoane apropiate reginei – mama ei, Elizabeth Bowes-Lyon, cunoscută drept Regina Mamă Elisabeta, și sora mai mică a monarhului – Prințesa Margareta. De asemenea, zece ani mai devreme, în 1992, a avut loc un incendiu de amploare în Castelul Windsor, care în ultimii ani ai vieții Elisabetei a II-a a devenit reședința ei preferată, precum și ultimul refugiu pentru soțul ei, Prințul Philip.

Numărul „nouă” este, de asemenea, asociat mistic cu familia regală britanică. Soțul Elisabetei a II-a, Prințul Philip, s-a stins din viață pe 9 aprilie, la vârsta de 99 de ani și în a 99-a zi de la începutul anului. Ducele de Edinburgh s-a născut pe 10 iunie 1921 și a murit pe 9 aprilie 2021.

Și pe 9 aprilie 2002, regina Elisabeta a II-a și-a înmormântat mama, Elizabeth Bowes-Lyon, care a murit la vârsta de 101 ani și 8 luni pe 30 martie 2002. Și în aceeași zi, 9 aprilie, abia în 2005, fiul reginei, regele Carol al III-lea, s-a căsătorit pentru a doua oară, o alegere ciudată a datei, consideră numerologii.

De asemenea, pe 9 februarie s-a stins din viață sora Elisabetei a II-a, Principesa Margareta. Iar înmormântarea prințesei a avut loc pe 15 februarie 2002, la aniversarea a 50 de ani de la înmormântarea tatălui ei și a tatălui reginei Elisabeta a II-a – regele George al VI-lea.sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.