MIT SAU REALITATE: un telefon bun trebuie să fie neapărat foarte scump

Te-ai obișnuit să crezi că pentru a obține un produs de calitate este absolut necesar să scoți o sumă considerabilă de bani din buzunar? 

Românii aleg să se îndrepte către ofertele cele mai bune și cel mai bun raport calitate-preț pentru electronice, evitând astfel prețurile astronomice pentru produse de o calitate discutabilă. Cei care sunt dispuși să le plătească o fac, de regulă, din loialitate pentru brandurile favorite.

Iată 3 telefoane mobile care infirmă această teorie, având un preț corespunzător calității

  • Iphone XR

Dacă ești pasionat de produsele celor de la Apple, dar prețurile pretinse de distribuitorii oficiali sunt mult prea piperate pentru gustul tău, acest telefon este cel mai potrivit pentru tine. Suma pe care va trebui să o plătești pentru un astfel de gadget nu este nici pe departe una nesemnificativă, însă balanța calitate-preț este echilibrată în ceea ce privește modelul de Iphone.

Un Iphone XR îți va aduce estetica specifică  brandului și caracteristicile de bază ale oricărui alt telefon din această gamă pentru o sumă mult mai mică decât cea de la un Iphone 12, spre exemplu.

  • Huawei P30 Pro

Fanii sistemului de operare Android s-au declarat din 2019 și până astăzi cuceriți de acest model de telefon oferit de cei de la Huawei. Faima acestui brand urmează o pantă ascendentă și acest lucru nu este întâmplător. Multe dintre review-urile deținătorilor acestui tip de telefon scot în evidență longevitatea device-ului, calitatea deosebită a fotografiilor realizate și durata impresionant de lungă a bateriei.

Dacă alegi să investești într-un astfel de gadget, nu uita să te uiți și peste variațiunea de huse Huawei p30 pro oferită de cei de la Lerato.ro. O husă de calitate este indispensabilă pentru a prelungi viața telefonului tău.

  • Xiaomi Redmi Note 8 Pro

Xiaomi, un alt brand asiatic de telefoane mobile, a devenit de asemenea extrem de popular printre români în ultimii ani. Cu aproximativ o mie de lei poți să îți achiziționezi un Xiaomi Redmi Note 8 Pro, un telefon foarte bun pentru acest preț. Specificațiile device-ului sunt impresionante, acest model fiind excelent pentru utilizatorii lipsiți de pretenții extravagante. 

Cei mici insistă să primească smartphone? Vrei să-i readuci pe bunici aproape de familie în perioade dificile? Dacă răspunsul este afirmativ, acest telefon este perfect pentru oricare dintre aceste misiuni.

Concluzia este clară: ideea că un telefon trebuie să coste neapărat mult pentru a fi calitativ este cu siguranță un mit. Așadar, maramureșeni, spor la cumpărături, dar nu rămâneți blocați în fața unor ecrane mult prea scumpe și mult prea puțin performante. 

Sursă foto: Shutterstock.com

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.