Mitsubishi Motors România susţine HCM Baia Mare în drumul spre performanţă

M Car Trading, distribuitorul general Mitsubishi Motors în România, susţine drumul spre performanţă, în cadrul unui parteneriat cu echipa de handbal feminin HCM Baia Mare. Astfel, începând cu data de 5 septembrie a.c., compania a pus la dispoziţia echipei 10 autovehicule Mitsubishi Lancer.

În prezent, handbalul este sportul de echipă din România cu cele mai bune rezultate la nivel european şi mondial, iar HCM Baia Mare este în momentul de faţă echipa de handbal feminin din campionatul intern cu cea mai spectaculoasă evoluţie.

Câştigătoare a Cupei României în ultimii ani şi actuală campioană, HCM Baia Mare are ca obiectiv principal pentru sezonul competiţional 2014- 2015 calificarea în Final Four Women’s Champions League.

Pentru a ajunge la acest nivel echipa are nevoie de cele mai bune conditii. În acest sens, noua maşină oficială a echipei HCM Baia Mare, modelul Mitsubishi Lancer, oferă combinaţia perfectă: o caroserie deosebit de elegantă, ce îmbracă o structură extrem de rigidă (exact ca si fetele noastre). Recunoscut ca fiind unul dintre modelele emblematice ale marcii Mitsubishi Motors, modelul Lancer şi-a construit reputaţia, concurând cu real succes, timp de 35 de ani, în cea mai provocatoare competiţie pentru automobile: campionatul mondial de raliuri.

Aspectul acestui model întregeşte în mod fericit caracterul sportiv şi experienţa incitantă a celui aflat la volan. Grila frontală impunătoare reprezintă o declaraţie fermă referitoare la conceptul sportiv al maşinii şi la performanţele acesteia.

Valorile care stau la baza dezvoltării acestui model se regăsesc şi in spiritul echipei HCM Baia Mare: performanţă, tradiţie, excelenţă şi siguranţă.

Drumul către performanţă înseamnă competiţie, devotament şi excelenţă,  provocări pe care Mitsubishi Motors le-a acceptat mereu, de-a lungul timpului, fiind alături de cele mai titrate echipe în calitate de partener oficial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.