Mălaiul fiert cu miere vindecă rănile stomacului (ulcer și gastrită)
Profită acum : Ofertă de nerefuzat
Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!
Oferta de nerefuzat la President Hotel & Resort**** din Băile Felix
Prof. dr. Constantin Pârvu atribuie mălaiului proprietăți reconstituente, energizante și vitaminizante. Conține vitaminele A, C, E și K. Este o sursă bună de fibre și vitamine din grupul B. Nu afectează colesterolul, deoarece conține acizi grași nesaturați.
START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii
Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló
Mălaiul fiert are efecte benefice în:
> afecțiunile respiratorii (tuse, bronșită, traheobronșită, gripă),
> afecțiunile hepato-biliare (hepatite, colecistită, dischinezie biliară),
> afecțiunile genito-reno-urinare (calculi renali, cistită, uricemie, uretrită, dismenoree, metrită),
> afecțiunile articulare (artrită, gută, reumatism),
> afecțiunile gastrointestinale (hemoragii gastrointestinale),
> pneumonie,
> infecții urinare.
Rețetă pentru vindecarea ulcerului și gastritei
Mămăliga caldă ameliorează gastritele hiperacide și ulcerul gastric sau duodenal. Reduce aciditatea stomacală și exercită un efect calmant și sedativ.
Ingrediente:
– 1 lingură de mălai fin,
– 1 lingură de miere naturală,
– 60 ml de apă.
Mod de preparare:
1. Puneți apa într-un ibric, pe foc. Adăugați mălaiul.
2. De când începe să fiarbă, amestecați continuu timp de un minut.
3. Luați vasul de pe aragaz și după ce s-a mai răcorit, încorporați mierea.
4. Amestecați până la omogenizare. Trebuie să obțineți o pastă fină.
Această mămăligă se mănâncă dimineața, pe stomacul gol, caldă. Tratamentul se face zilnic, până când terminați un borcan de 400 de grame de miere, folosind câte 1 lingură pe zi la rețeta de mai sus.