Moarte subită pentru un polițist. A fost găsit în pat cu gâtul tăiat de flex

Un polițist de frontieră în vârstă de 43 de ani din localitatea vasluiană Berezeni a fost găsit mort în propria locuință. Autoritățile iau în calcul sinuciderea.

Moarte subită pentru un polițist. Bărbatul locuia în același apartament cu părinții săi, fiind găsit în stare de inconștiență chiar de aceștia. Polițiștul prezenta o plagă masivă la nivelul gâtului.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Lângă bărbat se afla un flex în stare de funcţiune. Echipajele medicale sosite la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru salvarea bărbatului, constatând doar decesul. Oamenii legii au deschis deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs decesul.

Moarte subită pentru un polițist. Bărbatul nu era căsătorit și era cunoscut ca o persoană liniștită. Acesta își desfășura activitatea în cadrul Sectorului de Poliţie de Frontieră Berezeni. În urma cercetărilor efectuate, reprezentanţii IPJ Vaslui au anunţat că ”nu sunt suspiciuni în privinţa decesului” conturându-se ipoteza sinuciderii.

Conform anchetatorilor, poliţistul de frontieră, în vârstă de 43 de ani, fusese diagnosticat recent cu COVID. Acesta a rămas cu depresie profundă în urma bolii, pentru care urma un tratament medicamentos, conform adevărul.ro.

Sursa: rtv.net

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.