Moartea lui a căzut ca un fulger pentru fani! S-a stins o stea a cinematografiei!

Celebrul actor Bernard Hepton s-a stins din viață la vârsta de 92 de ani, iar vestea că el nu mai este a întristat toți cinefilii din întreaga lume. Bernard este un cunoscut actor al anilor’70 și ’80, după ce numele de „Birmingham Rep” l-a făcut fabulos.

Potrivit theguardian.com, cunoscutul actor Bernard Hepton s-a stins din viață. Ajuns la 92 de ani, acesta s-a bucurat de o carieră de succes în lumea cinematografiei, iar peliculele în care a jucat vor rămâne veșnic în „arhiva” iubitorilor de filme bune.

În anii ’70, Hepton a fost o prezență constantă pe ecranele din Marea Britanie. A jucat rolul lui Thomas Cranmer în două adaptări ale BBC și a avut roluri în filmele „Cele șase soții ale lui Henry VIII” (1970) și „Elizabeth R (1971), înainte de a juca unul dintre personajele sale cele mai iubite, care l-a și propulsat în lumea celebrităților, mai exact rolul „Kommandantului german” din „Colditz” (1972-1974).

Hepton s-a format, inițial la teatrul Bradford Civic Playhouse. „Educația mea în piese și roluri a început cu seriozitate”, a declarat el în cadrul proiectului The Archive Archive în 2006. „Am luat-o extrem de serios”.

Bernard Heptopn a primit, de-a lungul carierei sale, numeroase premii, printre care și premiul BAFTA TV pentru cel mai bun actor principal.

Sursa: spynews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.