Modalitatea prin care se fură combustibil din benzinăriile românești

Modalitatea prin care se fură combustibil din benzinăriile românești

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

Oamenii legii din Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, desfășoară 8 percheziţii la persoane bănuite de furt de combustibil, se arată într-un comunicat Poliției Române citat de Prosport.

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Cu complicitatea șoferilor unor camioane, angajații unei stații de carburanți ar fi furat peste 1.000 de litri de motorină.

Potrivit unui comunicat al Poliției, la data de 17 iunie 2021, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, efectuează 8 percheziții, toate în județul Alba, la o stație de carburanți și la domiciliile a 6 persoane, angajați ai stației, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Șoferii camioanelor au sustras carburant în complicitate cu angajații benzinăriei.

În urma cercetărilor a rezultat că, în perioada 14 – 28 aprilie 2021, angajații unei stații de carburanți, având complicitatea unor șoferi de camioane care ar fi intrat în stație pentru a alimenta, ar fi sustras peste 1.000 de litri de combustibil pe care, ulterior, l-ar fi depozitat în bidoane și l-ar fi comercializat către diverse persoane.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.