Modalitati prin care iti poti loializa angajatii

Imagine pochette 2015Companiile sunt mereu in cautarea celor mai bune solutii in ceea ce priveste recompensarea angajatilor. Un angajator va fi mereu atent la investitiile pe care le realizeaza, dar, in acelasi timp, isi va dori ca salariatii sai sa fie motivati si loiali.

De aceea, Up Romania vine in intampinarea nevoilor clientilor sai punandu-le la dispozitie tichete de masa, tichete sociale, vouchere de vacanta, tichete de cresa, cat si tichete cadou. Tichetele cadou Cadhoc reprezinta un sistem cu multiple avantaje atat pentru angajator, cat si pentru salariati.

Oferite din bugetul de cheltuieli sociale, tichetele Cadhoc sunt deductibile fiscal si scutite de contributii patronale si salariale. Un alt avantaj important, tinand cont si de perioada aglomerata a cadourilor, este simplificarea logisticii, prin evitarea selectiei de produse pentru fiecare angajat, stocarea, ambalarea, personalizarea sau distributia cadourilor.

Alaturi de puterea suplimentara de cumparare, angajatorul ofera celor din echipa sa libertatea de a alege cel mai potrivit cadou prin reteaua de parteneri Cadhoc. Cei peste 55.000 de parteneri provin din domenii variate, precum: electrocasnice, parfumuri, imbracaminte, cosmetice, jucarii, decoratiuni, produse alimentare, servicii de turism etc.

TC 2016_50 le_fara mesajUp Romania recompenseaza companiile care isi arata atentia fata de salariati. Astfel, toate societatile care vor incheia un contract, vor transmite si achita o comanda de tichete cadou pana pe 18.12.2015 vor intra automat in “Tombola dorintelor implinite“ Premiul concursului consta intr-un sejur de 5 nopti / 6 zile la un hotel de 4 stele din statiunile Predeal sau Poiana Brasov pentru 2 persoane, cazare in camera dubla si mic dejun inclus, in valoare de 2.250 lei.

Despre Up Romania 

Up Romania  isi propune sa ofere clientilor si partenerilor sai servicii integrate care sa le simplifice interactiunile, procesele, deciziile, adoptand o atitudine de intelegere profund umana a nevoilor acestora si sustinand bunele practici de responsabilitate sociala. Misiunea noastra este sa aducem valoare prin empatie, printr-o intelegere a nevoilor si o atitudine deschisa fata de clienti si parteneri.Valorile noastre ne ghideaza in toate actiunile.In servicii, responsabiliatea este o valoare cheie, pentru ca ea este sinonima cu… insasi actiunea de a presta servicii. Responsabilitatea inseamna o asumare curajoasa a unor sarcini suplimentare, pentru a face viata mai simpla celorlalti. A intelege ce-si doresc clientii este premiza pentru solutii care sa conteze si sa faca diferenta pentru ei.

Intra pe www.upromania.ro si comanda de Craciun tichete cadou pentru salariatii tai!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.