Modificare importantă pentru șoferi! „„Nicio instanță din România nu îi va mai putea condamna cu suspendare” – VIDEO

Modificare importantă pentru șoferi! „Nicio instanță din România nu îi va mai putea condamna cu suspendare pe cei care ucid oameni pe drumurile țării urcați băuți, drogați sau fără permis la volan”, transmite Robert Cazaniuc, parlamentar PSD și vicepreședinte al Senatului.

„Legea Anastasia (denumită astfel în memoria fetiței de 4 ani ucise la 1 iunie 2022 în fața casei) pe care am inițiat-o, a fost votată, astăzi, de Camera Deputaților și va merge spre promulgare la președintele României.

Au murit prea mulți oameni nevinovați, prea multe familii au trecut prin drame, în ultimii ani. A venit vremea să punem capăt tragediilor. Până la această oră, statisticile existente, oficiale, arată că suntem pe primul loc în Europa la numărul de accidente mortale. Al șaselea an consecutiv.

Viața cetățenilor, a oamenilor, este o valoare în sine, iar noi, cei aleși, suntem datori să o apărăm, să o protejăm prin legile pe care le adoptăm. Constituția garantează dreptul la viață și la integritatea fizică, iar noi trebuie să ne asigurăm de respectarea acestui drept. Legea Anastasia este concepută să prevină, să limiteze dramele rutiere și să conștientizeze asupra consecințelor punitive ale teribilismului la volan.

Votul a fost aproape unanim! Mulțumesc tuturor colegilor care au votat această inițiativă!”, a mai punctat parlamentarul PSD.sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.