Modificari program chioșcuri de vânzare bilete și abonamente URBIS

S.C. URBIS S.A. Baia Mare, anunță că începând cu data de 31 august 2014, în zilele de duminică vor fi închise chioșcurile de vânzare bilete și abonamente din municipiul Baia Mare și din Baia Sprie, respectiv: Stadion Phoenix, Ferneziu, Firiza, Spitalul Județean, Cătălina, Șatra, IMMUM, Auchan (Real), Urbis, Stadion, Mărășești și Baia Sprie.

Pe raza municipiului Baia Mare în zilele de duminică, biletele se vor putea achiziționa de la chioșcurile deschise: Gară, Piața Revoluției, Piața Izvoarele și Unic, de la agenții economici din zona chioșurilor, prin SMS sau de la șoferii de autobuze și troleibuze.

Pe traseele spre localitățile Baia Sprie, Tăuții Măgherăuș, Groși, Recea, Săcălășeni și Dumbrăvița, biletele de călătorie pot fi achiziționate atât de la agenții economici care comercializează respectivele bilete de călătorie, cât și de la conducătorii auto de pe mijloacele de transport în comun, dar și prin SMS.

Sugerăm celor care folosesc mijloacele de transport în comun să-și achiziționeze din timp biletele și abonamentele necesare efectuării călătoriilor. Dacă personalul S.C. URBIS S.A. va fi degrevat de vânzarea biletelor, fiecare călător va ajunge în timp util la destinație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.