Montând cu Green Seiro nimic nu este imposibil!

Toata lumea are nevoie de energia electrica si pentru asta inclusiv cei de la NASA au adoptat aceasta metoda montand pe un satelit panouri fotovoltaice deoarece nimic nu este imposibil.

Vf Omu – „Energia electrica, produsa de cateva panouri solare, e cel mai revolutionar sistem de la Omu, instalatia de mii de euro fiind montata gratie unui program de finantare austriac. Sigur, consumul este ponderat, insemnand cateva becuri si prize, dar independenta energetica faciliteaza mult viata acum, fata de perioada cand lumina era produsa de un grup electrogen pe motorina.

Statia beneficiaza de incalzire prin gaz, conducta fiind trasa pe sub munte, in stanca, inca din anul 1989. Energia electrica din statie este produsa de panourile solare asezate pe acoperis, iar cand soarele sta ascuns in nori, meteorologii apeleaza la un generator cu motorina.”

Sellgros – Compania Selgros Cash & Carry Romania, a amplasat pe acoperisul magazinului Selgros Pantelimon panouri fotovoltaice, se arata intr-un comunicat al companiei. Investitia in instalatie se ridica la doua milioane de euro.

Cabana Bolboci din Muntii Bucegi – Incalzirea se face prin centrala termica moderna pe lemne si panouri solare ce ofera un confort sporit turistilor.

Refugiu Salvamont din Muntii Calimani, judetul Bistrita-Nasaud, a fost dotat cu panouri solare si turbina eoliana, devenind singurul refugiu turistic din tara care isi produce singur energia electric.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.