Motivul pentru care există obiectul alb în mijlocul cutiei de pizza. Nimeni nu se gândea că este atât de util

Atunci când comandăm o pizza, aceasta vine la pachet cu un obiect de dimensiuni mici care este poziționat chiar în centrul feliilor. Cei mai mulți dintre noi aruncăm acest lucru fără a ne întreba ce semnifică, însă iată cât de util poate fi.

Obiectul are cel puțin două scopuri principale. În primul rând, ea ar fi fost inventată pentru că poate face ca feliile de pizza să nu se lipească de partea de sus a cutiei în care a fost livrată. Acest lucru se poate întâmpla când mai multe cutii cu pizza sunt suprapuse unele peste altele. În aceste cazuri, ”pizza saver-ul” sau „spațiatorul”, cum este denumit, nu trebuie amplasat aleatoriu, ci chiar în mijlocul cutiei cu pizza sau în mai multe locuri dacă ele sunt mai multe.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Oferte Speciale pentru Revelion in Tara si in Strainatate!

Profită acum: Vara în luna decembrie

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

Pe lângă această întrebuințare mai există un mod de a fi folosit. Un filmuleț a devenit viral pe TikTok tocmai din acest motiv, semn că sunt foarte mulți oameni care nu aveau habar „cu ce se mănâncă” acest obiect.

Sunt foarte mulți oameni care iubesc pizza în lumea și mulți dintre ei detestă să vadă când pizza este ruptă în bucăți cu mâinile. Când există astfel de obiect alb în cutie, vă puteți folosi de el dacă nu există un cuțit sau altă ustensilă specială pentru pizza în jurul vostru. Metoda este foarte utilă și igienică, pentru că nu mai e nevoie să pună nimeni mâna pe pizza atunci când vor să o rupă în bucăți.

Mulți dintre internauți s-au arătat mulțumiți să afle utilitatea acestui pizza saver și au spus că vor începe și ei să facă asta la următoarea comandă de pizza. Alții au început să facă glume pe acest subiect. „(…) Nah, eu cred că este vorba de măsuța lui Barbie, de fapt”, a menționat cineva într-un comentariu.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.