MTB Marathon powered by Vodafone

start_proba_scurta12Aproape 1000 de concurenți au participat la Banca Transilvania MTB Marathon powered by Vodafone. 212 au parcurs traseul lung, iar 782 traseul scurt. 30% dintre concurenți au venit din Ungaria, Italia, Republica Moldova și Marea Britanie.

Cel mai bun timp la masculin, pe traseul lung a fost obținut de Blazso Marton- (02:25:15), iar la feminin de Csen Veronika (03:03:39)

Comparativ cu anul trecut, în 2015, traseul de 57 de km a fost mai scurt, mai frumos și mai dificil, trecând peste două vârfuri montane: Măgura și Peana.

Ediția din acest an a Banca Transilvania MTB Marathon powered by Vodafone a avut și alte noutăți: cele mai multe femei concurente (cu 50% mai multe față de ediția din 2014),  proba Best of the bests – o întrecere pe minibiciclete la care au participat primii clasați de la fiecare categorie; medalii 3D, unicat în România și demonstrații surpriză (dresaj și majorete) pentru cei prezenți la momentele de START-SOSIRE, în parcarea de la Polus Center.

Calificările pentru traseul lung 57 km, dar și cei mai buni timpi

MASCULIN: Blazso Marton (02:25:15), Szalay Peter, Lucian Logigan, Ilyes Ferenc, Tudor Oprea

FEMININ: Csen Veronika (03:03:39), Kiss Monika, Cseri Szilvia,Beata Piringer

Calificările pentru traseul scurt 26 km, dar și cei mai buni timpi

MASCULIN: Malnasi Jozef Attila (01:10:49), Robert Tamirjan, Boszormenyi Imre, Burta Roberto, Mircea Morar

FEMININ: Deszo Melinda (01:35:34), Carla Naomi Bota

Evenimentul, Maratonul MTB de la Cluj se află la cea de-a IV-a ediție, iar în acest an a ajuns, ca amploare, pe locul II la nivel național și pe locul IV în Europa de Est.

Întrecerile sportive semnificative pentru 2015 organizate de CS Clujulul Pedalează continuă cu Imprezzio Global Running & MTB Marathon, în 25-26 iulie și Cluj Trail Running & MTB Marathon în 26-27 septembrie.

Sponsorii ediției:

Banca Transilvania, Vodafone, Ciuc, Nutrend, Coca Cola, Arobs, Electrogrup, Hervis Sports, Restaurant Roata Făget, Holver, Columbia, napolact, Boromir, Dulciuri Feleacul, Micromapper, Angelli, BPD, Brutaria Eldi, fabrica de sucuri naturale Alma, Ramex textile printing, MBC, Selgros, Tule-portbagaje auto, Photo go

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.