MTB Maraton Baia Mare, editia a VIII-a, 2014

maratonA 8 a editie -MTB Maraton Baia Mare are loc anul acesta in data de 05.07.2014 si este organizat de Club Sportiv Mad Snails Baia Mare.

Maratonul are ca distante de concurs un traseu hobby de 27 de km, seminaraton de 44 km si maraton de 87 km. Traseele de 44 si 87 de km au un grad de dificultate mediu spre mare. In acest an pentru a face traseul ciclabil in totalitate am inlocuit pentru prima data in istoria maratonului anumite portiuni din traseu. Speram ca aceasta modificare adusa sa fie pe placul competitorilor.

Incepind din anul 2011 tot in cadrul acestui concurs are loc si un traseu Family Tour de aproximativ 15 km, traseu usor destinat promovarii biciclismului in familie pe trasee montane accesibile inclusiv copiilor.

Competitia are ca punct de start statiunea Izvoare din judetul Maramures, Complex Turistic Izvoare, pe un platou vulcanic, înconjurat de brazi, sub vârful Ignis, în partea de SV a Muntilor Gutâi, inconjurata de un peisaj montan deosebit de frumos. Cabana ofera doritorilor si locuri de cazare si posibilitati de masa.

Alte informatii gasiti:www.mtbmaratonbaiamare.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.