Multipla campioană mondială Silvia Pitton predă în această săptămână lecţii Standard la Prodance 2000

paolo and silviaMultipla campioană mondială Silvia Pitton predă în această săptămână lecţii Standard la Prodance 2000

 Multipla campioană mondială la dansuri Standard, atât la amatori, cât şi la profesionişti, Silvia Pitton ajunge în această seară în Baia Mare, urmând ca marţi şi miercuri să predea ore individuale şi de grup perechilor de performanţă de la Prodance 2000.

 După ce a făcut spectacol alături de partenerul ei de dans, Paolo Bosco, la primele două ediţii ale Transylvania International Dance Cup, italianca Silvia Pitton revine în Baia Mare, de data aceasta pentru seminarii de dansuri Standard susţinute la Prodance 2000. Marţi şi miercuri, de dimineaţa până seara, multipla campioană mondială se va ocupa de perechile de performanţă de la şcoala de dans băimăreană.

Silvia Pitton a scris istorie în dansul sportiv împreună cu fermecătorul Paolo Bosco. Cei doi au început să danseze împreună în 1998, primul lor concurs având loc în Rimini. Ultimul lor rezultat de excepţie a fost un titlu mondial câştigat în 2011, la Tallinn, la profesionişti. Împreună, Paolo şi Silvia au format una dintre cele mai carismatice şi mai titrate perechi de Standard, cei doi reuşind – la amatori şi profesionişti – să devină de şase ori numărul 1 în lume.

 

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.