Multumiri pentru implicarea prefectului Anton Rohian in evenimentul mediatic de la Ujgorod

Prefectul judetului  Maramures Anton Rohian a primit multumiri pentru participarea la Festivalul International de programe televizate si radiofonice de la Ujgorod, Ucraina, in perioada 11-13 septembrie 2014 si, totodata, rugamintea de a sprijinii in continuare  organizarea evenimentului. Prefectul Anton Rohian, alaturi de ministrul romanilor de pretutindeni Bogdan Stanoevici  si consulul roman de la Cernauti , Eleonora Moldovan au insotit delegatia Romaniei la acest Festival International ajuns la editie a XVI-a .  In cadrul Festivalului s-a defsaurat, de asemenea  si un concurs de gatit in aer liber “Euroceaun”, preparatele traditionale maramuresene fiind in topul preferintelor participantilor.

In acest sens, directorul general al Companiei Regionale de stat de TV si radio Transcarpatia i-a multumit printr-o adresa scrisa prefectului Anton Rohian pentru implicare. “Organizatorii Festivalului va aduc  sincere multumiri  pentru participarea si sponsorizarea evenimentului mediatic. Delegatia impunatoare pe care ati condus-o si produsele maramuresene preparate aici au dat o noua imagine si prestanta concursului de gatit, adunand toti oaspetii Festivalului pentru a degusta  ciorba romaneasca cu hribi albe, ce a fost remarcata prin acordarea  de catre juriul international a  locului II. “ – a transmis  Vitalii Mescheryakov.

In finalul adresei, prefectul Anton Rohian a primit invitatia de a  promova idea Festivalului de la Ujgorod, pentru ca in anul 2015, Romania, prin institutiile sale sa acorde  cu generozitate sprijinul necesar.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.