Municipalitatea băimăreană şi-a stabilit lista proiectelor care urmează să fie finalizate și cele în derulare

Într-o conferinţă de presă desfăşurată joi, 17 august, Cătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare a enumerat principalele proiecte aflate în derulare dar şi cele care sunt pe agendă pentru a fi demarate.

„Până la data de 1 octombrie se vor finaliza lucrările la Corpul Vechi al Colegiului de Arte, Grădinița numărul 8 de pe strada Horea, Colonia Pictorilor dar și la Clubul Phoenix. De asemenea,va fi lansată licitația pentru monitorizarea video, reabilitarea Casei Iancu de Hunedoara, dar și a Pieței Revoluției”, a explicat Cherecheş.

Primarul le-a vorbit ziariştilor prezenţi şi despre continuarea unor lucrări de anvergură, importante pentru locuitorii municipiului Baia Mare.

„Demarăm lucrările de achiziție publică pentru continuarea proiectului Câmpul Tineretului, dar și pentru reabilitarea blocului situat la intersecția străzii Vasile Alecsandri cu bulevardul Republicii. Am demarat deja și procedurile pentru realizarea studiului de fezabilitate pentru Ștrandul municipal, investiție gestionată de Clubul Sportiv Minaur Baia Mare. Proiectul va cuprinde două zone, o componentă outdoor și una acoperită, desfășurată pe două nivele, cu zonă de tratament. Până la finalul lunii noiembrie vom finaliza studiul și nu vă ascund că am purtat deja discuții cu cei de la ADR Nord-Vest și au acceptat să introducă proiectul pe lista de investiții cu susținere financiară europeană. Investiția, în valoare de 5 milioane de euro, ar crește latura turistică a zonei vechi a municipiului Baia Mare”, a mai spus Cherecheş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.