Municipiul Baia Mare, membru asociat la Clubul Sportiv Handbal Club Municipal Baia Mare

Municipiul Baia Mare devine membru asociat la Clubul Sportiv Handbal Club Municipal Baia Mare, hotărârea fiind luată azi, în Şedinţă extraordinară a Consiliului Local. „E dorinţa mea şi a consilierilor locali, precum şi a comunităţii, ca atunci când investim bani publici, banii comunităţii, într-o entitate, să avem şi toate beneficiile, să fim parte a acesteia”, a explicat primarul Cătălin Cherecheş.

Municipiul Baia Mare, în calitate de membru asociat la Clubul Sportiv Handbal Club Municipal Baia Mare, va avea o pondere de 98% din patrimoniul iniţial al clubului sportiv în noua structură, conform statutului. „50/60% din bugetul acestui club este alocat de Consiliul Local. şi, în consecinţă, este normal să vedem care este strategia acestui club, cum se dezvoltă, care sunt planurile de viitor, obiectivele, cum le atingem. În plus, se generează şi o altă credibilitate pentru club, municipiul Baia Mare devenind acţionarul majoritar”, a menţionat primarul municipiului Baia Mare.

Noul statut al municipiului Baia Mare in cadrul HCM-ului nu afectează sumele alocate: „Din punct de vedere financiar nu se schimbă deocamdată nimic, sumele sunt cele alocate, doar că acestea nu vor mai fi acordate pe baza unui contract de finanţare, ci ca şi cotizaţie lunară în raport cu ceea ce aprobă Consiliul Local. Vom stabili nişte reguli clare”, a mai spus Cătălin Cherecheş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.