Neacordarea priorităţii de trecere, cauză generatoare de accidente rutiere

CNeacordarea priorităţii de trecere pietonilor a fost cauza unui eveniment rutier produs ieri, 14 martie, pe strada Vasile Alecsandri din municipiul Baia Mare.

Un tânăr de 20 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a surprins şi accidentat o tânără din localitatea Şindreşti, care traversa strada regulamentar. Victima, de 22 de ani, a fost transportată la spital unde a rămas internată sub supraveghere medicală.

Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Un alt eveniment rutier, produs la intersecţia străzilor Bobâlna cu Lupului, din municipiul Baia Mare, a fost cauzat de neacordarea priorităţii de trecere unui alt autovehicul.

Un tânăr de 21 de ani din Şomcuta Mare, care se deplasa cu un autoturism, a pătruns în intersecţie fără a respecta semnificaţia indicatorului „Cedează trecerea” şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un băimărean de 45 de ani. În urma impactului, autovehiculul acroşat s-a răsturnat în şanţul din partea stângă. Conducătorul autoutilitarei şi un minor de 5 ani au suferit leziuni corporale. Ambii au fost transportaţi la spital iar minorul a rămas internat sub supraveghere medicală.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.