Neatenţia în conducere – cauza unor evenimente rutiere

Ieri după masă, în jurul orei 16.30, un bărbat de 38 de ani din comuna Săcălăşeni, sat Coruia, a condus un tractor pe o stradă comunală din Curtuiuşu Mic. Pe fondul neatenţiei, a pierdut controlul direcţiei iar tractorul s-a răsturnat.   Accidentul s-a soldat cu rănirea mamei conducătorului auto, femeie în vârstă de 64 de ani, care stătea pe aripa roţii din partea dreaptă spate a tractorului. Ea a fost transportată la spital unde a rămas internată.

Poliţiştii continuă cercetările urmând ca la finalizarea lor să propună măsuri egale.

Eveniment rutier cu două victime la Săbişa petrecut azi noapte, în jurul orei 03.00, poliţia a fost sesizată că în localitatea Săbişa a avut loc un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a doua persoane şi distrugerea unui stâlp din beton al societăţii de furnizare a energiei electrice.

Un băimărean de 24 de ani a condus pe DE 58 un autoturism înmatriculat în străinătate. Într-o curbă periculoasă la stânga a pierdut controlul direcţiei şi a acroşat un stâlp din beton pe care l-a rupt.

În urma impactului, conducătorul auto şi un pasager în autoturism, tânăr de 19 ani, au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi la spital dar nu au rămas internaţi.

În urma căderii stâlpului pe partea carosabila, traficul rutier pe DE 58, ruta Seini – Baia Mare, a fost blocat aproximativ 30 de minute.

Autoturismul implicat în evenimentul rutier a fost distrus în proporţie de 70-80%.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cercetările continuă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.