Neatenția ucide! Grav accident de circulație. O femeie a murit lovită de o maşină!

O femeie care s-a angajat în traversarea drumului fără să se asigure a fost victima unui accident rutier în localitatea Bogdan Vodă. În urma accidentului, femeia a decedat.

Ieri dimineaţă, în jurul orei 09.30, poliţia a fost sesizată prin Serviciul Unic Apeluri de Urgenţă 112 că pe DJ 186, s-a produs un accident rutier.

Un bistriţean, în vârstă de 58 de ani, care se deplasa cu un autoturism pe raza localităţii Bogdan Vodă a surprins şi accidentat o femeie care s-a angajat în traversarea drumului fără să se asigure.

În urma impactului, femeia, în vârstă de 94 de ani, a fost transportată la spital unde, la câteva ore, a decedat.

Testarea cu aparatul etilotest a relevat că şoferul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă  cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.

Poliţiştii reamintesc pietonilor că îşi pun în pericol viaţa ori de câte ori traversează strada neregulamentar, prin loc nepermis şi fără să se asigure. Pentru a nu deveni victime ale accidentelor de circulaţie, pietonii sunt sfătuiţi să traverseze numai prin locurile marcate, după o temeinică asigurare. Pe timp de noapte sau când vizibilitatea este redusă, să poarte îmbrăcăminte cu elemente reflectorizante, astfel încât să poată fi observaţi de ceilalţi participanţi la trafic.

foto:arhivaaccident fm

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.