Nedreptate înfiorătoare: Criminalul Paulei aşteaptă trecerea anilor până la liberare, iar familia fetei se stinge de suferinţă!

Anca si PaulaAu trecut patru luni, doar, de când un suflet nevinovat a părăsit acest pământ mult prea devreme. Paula Dindiligan, odorul iubit al Ancăi şi al lui Cristi a plecat la Ceruri, fiindcă omul care se presupunea că o iubeşte mai mult ca orice, i-a luat viaţa. Şi nu oricum, ci cu sânge rece. I-a pus mâinile în gât şi a strâns nemilos, până când fata a rămas fără suflare. Apoi a lăsat-o să zacă pe jos, în frig, iar el a plecat la cheful de la care venise. Chef unde, ulterior, partenerii lui de distracţie ar fi spus că Eduard Vaida s-a lăudat cu crima sa, însă nimeni nu l-a crezut. Trebuie să fii cu adevărat diabolic să spui că ţi-ai ucis iubita şi apoi să continui să bei, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Dând timpul înapoi, în acea friguroasă şi rece zi de decembrie, îmi amintesc cum Anca povestea firul evenimentelor, până să afle că scumpa ei copilă e moartă. Iar în acea dimineaţă, la prima oră, a ajuns şi la uşa lui Eduard Vaida, care dormea liniştit după o noapte de chef. Şi care a recunoscut crima abia la interogatorii, în prima fază încercând să mimeze o figură inocentă.

 

Mesaj sfâşietor al mamei Paulei, care simte vinovăţie că nu a putut face nimic pentru a-şi salva copila

Cu câteva minute în urmă, pe contul de Facebook al Ancăi Dindiligan a apărut un nou mesaj de durere, remuşcare şi vinovăţie, fiindcă în timp ce criminalul aşteaptă trecerea anilor, pentru a fi iar liber, familia fetei se stinge de durere sfâşietoare. „Îngeraşul meu drag şi scump, nici acum nu înţeleg ce am făcut să te pierd, ştiu că nu ai vrut să pleci, dar nu aveai cum să alegi. Cât de mult eu te-am iubit şi nu am putut să fac nimic. Ce putere aş avea eu… să mă lupt cu Dumnezeu? Păuliciul meu scump, nu este zi să nu plâng de dorul tău! Ce durere ai lăsat în sufletul meu, fiecare gând al meu este pentru tine, dar ştiu că şi tu unde eşti te gândeşti la mine! Te-am iubit, te iubesc şi te voi iubi câte zile mai îmi dă Bunul Dumnezeu pe pământ!”, scrie Anca Dindiligan pe contul ei, mesaj însoţit de o mulţime de poze ale Paulei, din vremea când era doar o tânără fără griji. Dumnezeu să îi dea putere de a merge mai departe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.