Neînţelegeri în troleibuz. Părinte amendat contravenţional, pentru abaterile fiului său!

plan-de-administrare-reorganizarea-urbis-se-va-face-cu-dat-afara-oameni-si-modificat-linii-deJandarmii maramureşeni au fost solicitaţi să intervină pentru a aplana un scandal iscat în incinta unui mijloc de transport în comun din municipiul Baia Mare.

Trei tineri ce se aflau în incinta unui troleibuz care circula pe ruta Piaţa Izvoarele – Gară, în municipiul Baia Mare, în timp ce mijlocul de transport în comun se afla în mişcare, au vrut să forţeze uşile şi să coboare. Şoferul troleibuzului i-a apostrofat, atrăgându-le atenţia că nu procedează corespunzător, moment în care aceştia i-au adresat injurii şi cuvinte jignitoare, spre indignarea celorlalţi călători.

V.G. de 15 ani şi A.D. de 14 ani, ambii din Baia Mare au fost sancţionaţi contravenţional de către jandarmi cu amendă contravenţională în valoare de câte 400 lei, fiecare. Iar pentru R.G. de 13 ani, a fost sancţionat tatăl său cu amendă contravenţională în valoare de 100 lei, pentru faptul că nu a luat măsurile necesare pentru a-şi împiedica fiul să producă acte de vagabondaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.