Nesupunerea se plăteşte în PSD! Viceprimarul de Baia Mare, Gabriela Hofer și consilierul municipal Elena Cărăușan, excluse din partid!

12648128_1543681125947157_769453446_nBPJ al PSD Maramureș a hotărât excluderea din partid a consilierelor municipale Gabriela Hofer și Elena Cărăușan

Biroul Permanent Județean (BPJ) al PSD Maramureș întrunit sâmbătă, 6 februarie 2016, la ora 13.00 a hotătât, conform Statutului PSD, secțiunea a IV-a, articolul 31, litera d, excluderea din PSD a viceprimarului de Baia Mare, Gabriela Hofer și a consilierului municipal Elena Cărăușan.

Hotărârea a fost luată cu 20 de voturi pentru și o abținere. Sancțiunea aplicată vine după ce anterior același for de conducere al PSD Maramureș a hotărât retragerea sprijinului politic pentru funcțiile de reprezentare politică din cadrul Consiliului Municipal Baia Mare, a arătat liderul județean al social-democraților, Gabriel Zetea. ”PSD Baia Mare se pregătește pentru o competiție electorală dificilă și are nevoie de loialitatea membrilor de partid, precum și de implicarea lor totală.

Azi, PSD Maramureș nu mai poate avea încredere, din păcate, în activitatea și nivelul de reprezentare al celor două consiliere municipale în Baia Mare. Viziunea PSD atât în ceea ce privește politica, dar mai ales în ceea ce privește activitatea administrativă a municipiului Baia Mare diferă fundamental de punctul lor de vedere. Și atunci, consider că este mai sănătos ca drumurile noastre să se despartă, iar PSD să își desemneze, în cadrul Consiliului Municipal Baia Mare, conform alegerilor din 2012, alți reprezentanți. Vom demara începând de luni, 8 februarie – conform Legii 393/2004 privind Statutul aleșilor locali, cu modificările și completările din 2014 – procedurile pentru înlocuirea celor două consiliere cu reprezentanți legitimi ai PSD în Consiliul Municipal Baia Mare”, a declarat președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.