Nicolae David, primar Ieud: ”Avem datoria de onoare de a păstra continuitatea și tradiția acestei manifestări”

Nicolae David, primarul comunei Ieud, s-a declarat încântat de reușita sărbătorii, concluzionând că, ediția din acest an a fost cea mai reușită până în prezent. ”Avem o datorie de onoare, aceea de a păstra continuitatea și tradiția acestei manifestări.

Fiii satului din Ieud revin mereu în această perioadă a anului, pentru a fi alături, pentru a depăna amintiri. Și cum noi suntem cunoscuți ca niște oameni primitori, am avut și invitați de seamă la această sărbătoare.

Astfel, l-am rugat pe președintele PSD Maramueș și vicepreședinte al Consiliului Județean, Gabriel Zetea, dar și pe senatorul PSD, Liviu Marian Pop, să ni se alăture la aceste momente de regăsire și bucurie”, a precizat edilul din Ieud, Nicolae David.

”La invitația primarului Nicolae David și a Consiliului Local din Ieud am participat, pentru al patrulea an consecutiv, la întâlnirea cu Fiii satului. Mă bucur să văd de fiecare dată o sărbătoare tradițională, o sărbătoare care reunește comunitatea și care dă posibilitatea ieudenilor plecați la muncă în străinătate să se reîntâlnească, la chemarea administrației publice locale. Este o sărbătoare care înseamnă foarte mult pentru Maramureș și de aceea consider că este obligatoriu ca, în continuare, Consiliul Județean Maramureș să fie aproape de Ieud, să ajute la organizarea acestei întâlniri devenită tradiție. Ieudul este un nume încărcat de istorie, iar prin astfel de întâlniri își asigură continuitatea în viitor”, a concluzionat vicepreședintele Consiliului Județean și președinte al PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.