Ninsori însemnate cantitativ în Maramureș. În acest moment nu sunt restricții de circulație

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.

 În contextul atenționării meteorologice Cod Galben, ce vizează ninsori însemnate cantitativ, în partea de nord-vest a țării, în acest moment nu sunt restricții de circulație impuse, fiind semnalate precipitații sub formă de ninsoare în județele Bihor, Maramureș (DN 11 Pasul Prislop) și Suceava (DN 17 Câmpulung). Se acționează cu material antiderapant. În restul țării, se circulă preponderent pe un carosabil umed, cu vizibilitate bună și valori de trafic normale.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A1 Sibiu-Deva, A1 Deva-Nădlac, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești și DN 1 Ploiești-Brașov, se circulă în condițiile unui carosabil umed, vizibilitatea este bună, iar valorile de trafic sunt normale.

Astăzi, 3 aprilie, între orele 08:30-17:30, se desfășoară prima etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă – Trofeul Râșnov, motiv pentru care circulația rutieră va fi oprită total pe DN 1E, tronsonul kilometric 17 – 21, între Brașov și Râșnov, traficul fiind deviat și dirijat de către polițiștii Serviciului Rutier din cadrul IPJ Brașov și Poliției Râșnov.

 Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.