Ninsorile fac prăpăd în nordul ţării: În pasul Gutâi, unde stratul de zăpadă măsura 15 centimetri. Drumuri blocate, accidente şi temperaturi extrem de scăzute VIDEO

ninsori_aprilieIarna s-a întors şi a făcut prăpăd în ţară. Viscolul puternic a blocat drumuri, iar mai mulţi oameni au fost răniţi în accidente. Doi oameni au fost răniţi în munţii Rodnei după ce au fost surprinşi de o avalanşă, potrivit România TV.

În pasul Gutâi, unde stratul de zăpadă măsura 15 centimetri, două ambulanţe şi un echipaj de descarcerare au intervenit de urgenţă. Acolo, un utilaj de descarcerare s-a izbit de un camion care a derapat. Ambii şoferi au fost răniţi.

Drumul dintre Baia Mare şi Sighetul Marmaţiei s-a transformat într-un adevărat calvar.

În munţii Rodnei, doi oameni au fost surprinşi de o avalanşă. Au reuşit cu greu să iasă din nămeţi însă un bărbat a fost rănit şi nu s-a mai putut deplasa. Ei au fost ajutaţi de salvamontişti.

La Cluj-Napoca, un copac a făcut praf două maşini.

În localitatea Livezile, din Bistriţa, un autobuz fără pasageri a derapat pe carosabilul acoperit de zăpadă şi s-a răsturnat în afara şoselei. Şoferul a scăpat nevătămat.

Vântul extrem de puternic a făcut temperaturile şi aşa mici, de nesuportat. Meteorologii spun că temperaturile resimţite au fost chiar şi cu 15 grade mai mici decât în mod normal pentru această perioadă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.