Noile butoane de la Facebook – CÂND ŞI CUM să le foloseşti

reactionsNoile butoane Facebook. Reţeaua de socializare a anunţat că butonul „ReacţiI”, o externsie a opţiunii „îmi place” a devenit disponibil la nivel mondial. Butonul permite utilizatorilor şase opţiuni de emoticoane, precum „îmi place”, „optiuni de emoticoane: ”Îmi place”, ”Ador”, ”Haha”, ”Uau!”, ”Tristeţe” şi ”Furie”.

Pentru a adăuga o reacţie, utilizatorii trebuie să ţină apăsat butonul „îmi place”, în cazul dispozitivelor mobile”, sauu să plaseze cursorul pe butonul de pe desktop pentru ca cele şase emotioane să apară.
Cum utilizatorii reţelei au fost uşor luaţi prin suprindere, a apărut şi un mic ghid de folosire a butoanelor.

reactions likeButonul „Îmi place”: Acesta este clasicul buton, care era folosit şi până acum de utilizatorii reţelei. Acum, acesta poate însemna că utilizatorii au văzut postarea, însă nu au avut nicio emoţie. Astfel, potrivit noilor reacţii un „like” poate deveni un semn de politeţe rece.

reactions loveButonul „Ador”: Butonul acesta duce clasicul like la următorul nivel. Mai exact, este un fel de „like”, însă cu sentimente. Astfel, atunci când utilizatorii folosesc butonul „ador” vor să-şi arate bucuria sinceră.

reactions hahaButonul „Haha”: Este poate cel mai uşor de înţeles buton din seria „reacţii”. Poate fi sinonim cu lol, lmao sau rofl şi este folosit atunci când postarea a stârnit hohote de râs.

reactions wowButonul „Wow”:
Butonul ar putea fi sinonim cu „vorbeşti serios?!” sau „pe bune?!”. Poate fi folosit pentru a exprima dezaprobarea.


reactions sadButonul „Tristeţe”:
Acest buton poate fi folosit în cazul anunţurilor triste, precum decesul unei vedete, divorţul vreunui star sau alte situaţii în care clasicul „like” era nepotrivit.

reactions angryButonul „Furie”: Această reacţie este una uşor agresivă. Cu toate acestea, butonul nu este indicat să fie folosit pentru a arăta dezaprobarea faţă de postare, ci pentru a arăta că împărtăşeşti aceaşi stare precum cea din mesaj.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.