NOSTRADAMUS A FĂCUT PREZICERI TERIBILE DESPRE ISIS ȘI AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL

nostradamus_63031300Mulți cercetători ai faimosului profet susțin că Nostradamus a realizat o prezicere corectă despre Statul Islamic și începerea unui nou război mondial.

Nostradamus, profetul francez, a prezis că Statul Islamic va domina părți din Europa, iar acțiunea lor va declanșa Al Treilea Război Mondial, afirmă cercetătorii, potrivit publicației britanice Express.

Se crede că Nostradamus a făcut multe preziceri care s-au adeverit, legate de ascensiunea lui Napoleon și a lui Hitler, primele două apariții ale anticristului în lume. Atunci când profetul din secolul al XVI-lea a prezis venirea celui „de-al treilea și ultimul” anticrist, mai hidos decât primii doi, el a spus că acesta va veni la putere pe Pământ, cu 27 de ani înaintea izbucnirii celui de-Al Treilea Război Mondial. Acum, cercetătorii interpretează că Nostradamuss-a referit la ISIS.

Site-ul Nostradamus 2242 susține că Al Treilea Război Mondial va începe în acest an, ca rezultat al conflictului cu ISIS și că lumea s-ar putea sfârși în anul 2242. Sunt specificate patru catrene ale lui Nostradamus, care anunță evenimentele actuale din Siria și Irak.

Se spune că obiectivul Statului Islamic ar fi Mesopotamia, actualul Irak, iar ISIS ar fi cea mai bogată organizație teroristă din lume, datorită numărului său mare de membri. În alte patru catrene, Nostradamus a prezis un război cu Europa. Unii cercetători susțin că acest război face referire la ISIS.

Nostradamus ar fi prezis și atacurile teroriste de pe 11 septembrie 2001 de la turnurile gemene din New York, Statele Unite. Prezicerile vestitului profet indică faptul căStatul Islamic ar obține 40 de kilograme de uraniu de la Universitatea din Mosul, atunci când va ocupa orașul din Irak. De asemenea, Statul Islamic își va exprima dorința de a ocupa Spania, Grecia și mai multe regiuni din Balcani. În scrierile luiNostradamus se menționează și despre Rusia și războiul din Ucraina.

Și autorul John Hogue susține pe site-ul său că Nostradamus a prezis apariția Statului Islamic și intervenția Statelor Unite în Irak. El a considerat dintotdeauna că a fost o greșeală interpretarea conform căreia dictatorul Saddam Hussein ar fi fost al treilea anticrist.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.