Nostradamus, mesaj pentru 4 zodii. Previziunile sale sunt valabile până în 2028!

Nostradamus, mesaj pentru 4 zodii. Iată ce predicții a lăsat Michael de Nostredame pentru Scorpioni, Lei, Tauri și Capricorni. Sunt valabile până în 2028!

Michael de Nostredame era un farmacist francez, înainte să fie catalogat drept ghicitor și să înceapă să folosească forma numelui său latinizat, Nostradamus.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Oferte Speciale pentru Revelion in Tara si in Strainatate!

Profită acum: Vara în luna februarie

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

A fost foarte prolific cu cvartetele și, în acea formă poetică, a scris nu mai puțin de 6.338 de profeții, toate într-un limbaj foarte ambiguu și deschis intenționat.

Celebrul filozof din secolul al XVI-lea și-a inundat textele cu un pesimism latent influențat cu siguranță de circumstanțele personale dezastruoase în care a trăit (soția și copiii lui au murit de ciumă).

Să revenim la subiectul care ne interesează: Mesajul lui Nostradamus pentru 4 zodii. Predictiile celebrului profet Nostradamus sunt valabile pana 2028.

Previziuni pentru 4 zodii

Scorpion

A venit momentul unei schimbări pentru scorpioni, chiar dacă au o viaţă bună. Din păcate, s-a acumulat stresul şi e nevoie de odihnă. Scorpionii vor culege câştigurile pentru munca lor, vor avea o mână norocoasă.

Leu

În cazul leilor, tot leul e spre bine şi ei vor reuşi să ajungă acolo unde şi-au propus, vor avea un noroc extrem de mare şi se vor bucura mult de viaţă.

Taur

Urmează o perioadă de relaxare pentru tauri, care vor trăi viaţa din plin. E posibil să plece în vacanţă, viitorul sună bine şi o vor duce extrem de bine, oriunde ar fi.

Capricorn

Capricornii spun „adio” surmenajului, urmează o perioadă de respiro pentru ei. Vor face mulţi bani „în somn”, fără să muncească, vor economisi resurse pentru sarcini viitoare. Sentimental vor sta excelent şi nimeni nu-i va afecta cu energii negative, scrie a1.ro.

Mulți consideră că Nostradamus a prezis evenimente specifice precum moartea lui Henric al II-lea, Revoluția Franceză, sosirea lui Napoleon Bonaparte sau apariția lui Hitler și nazism, cât și anul propriei sale morți (1566).

Printre cuvintele sale întunecate și confuze putem găsi și profeția unui al treilea război mondial sau sosirea anticristului. Toată literatura sa este scrisă într-un mod foarte special, care permite interpretarea sa pe scară largă.

SURSA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.