Nostradamus, predicție înfricoșătoare despre cel de-Al Treilea Război Mondial. „Foc ceresc asupra edificiului regal”

Nostradamus ar fi prevăzut războiul din Ucraina, iar acum este de aşteptat ca şi previziunile legate de cel de-Al Treilea Război Mondial să fie exacte. Astfel, „marele război” ar urma să aibă loc în 2023!

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum:Early Booking

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Nostradamus, predicție înfricoșătoare despre cel de-Al Treilea Război Mondial. Celebrul astrologul a făcut mai multe profeții despre unele evenimente mondiale majore care s-au adeverit. Nostradamus era de părere că actualul conflict armat din Europa de Est ar putea declanșa un „mare război”. Într-un catren, faimosul astrolog și vizionar scria: „Șapte luni ale Marelui Război, oameni morți din cauza răutății. Rouen și Evreux nu vor cădea în mâinile regelui”.

Cei mai mulţi dintre adepții francezului credeau că acesta ar putea face referire la un conflict mondial, după declanșarea invaziei în Ucraina. Totuși, orașul Rouen din Franța s-ar părea că nu ar fi afectat direct. În plus, Nostradamus a scris și despre un „foc ceresc asupra edificiului regal”. Despre această profeție, mulți cred credeau că face referire la „sfârșitul vremurilor” sau la debutul unei noi ordini mondiale, conform stiridinlume.ro.

Previziunea lui Bostradamus vine în mijlocul unei serii de profeții și vorbește despre cum, unde și când s-ar putea sfârși lumea pe care o cunoaștem azi. Pentru 2022, Nostradamus a prezis un război în Europa, însă făcea referire la capitala Franței, potrivit interpretărilor. Într-un alt catren de-al său, astrologul scria: „În jurul orașului mare / Vor fi soldați găzduiți de câmpuri și orașe”.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.