NOU!!! Vara 2019 – BODRUM – “Saint-Tropez-ul Turciei” Zbor din Cluj!!

Incepand din vara viitoare, va oferim o noua destinatie pe litoralul turcesc, cu zbor din Cluj-Napoca: BODRUM.
Bodrum (Halicarnas, pe vechiul nume antic) este o atractie turistica majora, datorita frumoasei sale linii de coasta, climei excelente si apropierii de importantele situri istorice si naturale, dispunand de plaje cu nisip spectaculoase si mici golfuri stancoase. Datorita calitatilor sale si atmosferei cosmopolite, Bodrumul este cautat de diferite celebritati, fapt pentru care este supranumit si „Saint-Tropez-ul Turciei”.

Bodrum este un oras-port in Peninsula Bodrum, aflat in sud-vestul Turciei (la 270 km sud de Izmir), fiind situat pe coasta Marii Egee, in dreptul insulei grecesti Kos.

Asezarile care formeaza Peninsula Bodrum sunt renumite pentru plajele lor de nisip si frumusetea naturala, precum si pentru casele sale albe tipice cu ferestre albastre, datorita influentei grecesti si a arhitecturii tipic mediteraneene.

Din Bodrum poti ajunge relativ usor la obiective turistice importante, pe care ar fi pacat sa le ratezi daca te afli in zona: Mausoleul din Halicarnas, orasul antic Efes si Pamukkale (“Castelul de bumbac”).

Inscrie-te acum pentru la vara si beneficiaza de reduceri Early Booking!

                                        Vezi aici oferta
Pentru oferte personalizate, te asteptam cu placere la sediul agentiei Mara International Tour din Bd. Unirii nr. 5, Baia Mare (vis a vis de magazinul Maramuresul), telefonic la 0262.221.038/ 0744.380.184, pe email la info@mara-tour.ro, pe pagina de Facebook www.facebook.com/mara.tour.9/ sau pe website-ul nostru www.mara-tour.ro.

Viseaza si va deveni realitate…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.