Sfârşit de săptâmână tragic în Maramureş. ZECE persoane rănite grav în accidente rutiere!

smurdÎn perioada 12 – 14 iunie a.c. pe drumurile publice din judeţul Maramureş s-au înregistrat nouă evenimente rutiere soldate cu rănirea uşoară a cinci persoane, iar alte cinci au rămas internate în spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Victimele, patru femei şi şase bărbaţi, au vârste cuprinse între 16 şi 58 de ani.

Accidentele au avut loc în Baia Mare (2) şi câte unul în Sighetu Marmaţiei, Borşa, Baia Sprie, Seini, Rona de Sus, Bărsana şi Suciu de Sus. Cele mai multe s-au produs din cauza pierderii controlului direcţiei de mers pe fondul conducerii sub influenţa băuturilor alcoolice sau a conducerii fără permis.

În toate cazurile poliţiştii continuă cercetările iar la finalizarea lor vor dispune măsurile legale.

 

Sâmbătă, 13 iunie, la intersecţia DN18 cu DJ 186 A, în localitatea Rona de Sus, un tânăr în vârstă de 17 ani din localitate, care conducea un moped neînregistrat fără să posede permis de conducere, nu a acordat prioritate de trecere şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar.

În urma impactului tânărul, care nu purta cască de protecţie, a suferit leziuni şi a fost transferat la Spitalul Judeţean Baia Mare pentru asistenţă medicală.

Conducătorul autoturismului, un tânăr în vârstă de 29 de ani din Petrova, nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul producerii accidentului.

Duminică, 14 iunie, un tânăr din Copalnic Mănăştur  şi o băimăreancă, ambii în vârstă de 21 de ani, se deplasau cu o motocicletă pe DC 182 C. În localitatea Făureşti, tânărul a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat în şanţul din partea stângă a direcţiei de deplasare.

Impactul s-a soldat cu rănirea celor doi participanţi la trafic. Ei au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, dar nu au rămas internaţi.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere iar testarea cu aparatul etilotest a relevat că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Foto: Arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.