Noua tulpină din Marea Britanie: este sau nu în România?

Femeia din Giurgiu care a fost devclarată infectată cu noua tulpină de COVID-19 din Marea Britanie nu crede că a contractat mutația virusului SARS-CoV-2, considerând totul ca fiind o “greșeală”. Aceasta mai susține că a cerut repetarea testului, dar a fost ignorată total. Familia ei numără șase membri, dintre care patru au fost bolnavi. Doar în cazul ei analiza a arătat că a contractat noua tulpină. Femeia susține, însă, că nimeni nu i-a arătat și în acte că, într-adevăr, s-ar fi infectat cu mutația virusului.

“Nu mi s-a dovedit în acte, doar mi s-a confirmat. M-au sunat de la Matei Balș și mi-au spus că sunt purtătoare de tulpina nouă. Noi ne mai duceam la Matei Balș, de fiecare dată când aveam o problemă. Și am fost acolo special pentru testare, pentru că cea mică avea simptome gastrointestinale și tușea. După testarea de acolo au trecut trei zile. Și după trei zile mi-au spus că au văzut modificări. Dar copila nu are tulpină, nici nu știu ce să zic… Are coronavirus, dar nu are noua tulpină, chiar dacă o alăptez, pentru că are doar zece luni”, a spus femeia, potrivit Antena 3.

În continuare, tânăra în vârstă de 27 de ani se declară sceptică asupra faptului că a fost infectată cu noua tulpină de COVID-19 din Marea Britanie, aducând, în acest sens, mai multe argumente.

“Cred că a fost o greșeală. Asta cred eu! Nu am fost niciodată în afara țării. Și nici în contact cu alte persoane. Pentru că de asta mă și intreb… de unde noua tulpină la mine…A fost o simplă răceală! Nu am avut nimic, cum se spunea la presă, că suntem bolnavi… Cum au spus și vecinii noștri… Nu am avut nimic, decât în trei zile mi-am pierdut gustul și mirosul. Atât! Dar mi le-am recuperat!”, a mai precizat giurgiuveanca.

sursa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.