Noul device care-ți va transforma mâna într-o tastatură virtuală

ARmKeypadJaponezii de la NEC vin din nou cu o inovație. De data aceasta îmbina Smartwatch-urile cu ochelarii pentru realitatea alternativă și obțin un produs care până nu demult îl întâlneai numai în filmele SF. Vorbim despre un produs revoluționar care-ți va schimba mâna într-o tastatură virtuală. Uluitor nu?
Device-ul se numește ARmKeypad și este cât se poate de real. Cei de la NEC au folosit un dispozitiv handsfree pentru a ușura munca utilizatorului, îl eliberează de nevoia de a avea permanent o tastatură și în același timp îi oferă posibilitatea de a scrie folosindu-și mâinile.
ARmKeypad este chiar mai util decât funcția vocală. Dacă stăm să ne gândim, în mediile aglomerate cu foarte mult zgomot, folosirea unei funcții vocale nu este tocmai facilă astfel încât nu operează deloc la nivel optim (mai ales dacă vorbim de limba română), notează Yoda.ro. Device-ul este deja folosit în domeniul medical și al securității și folosește un ceas inteligent împreună cu o pereche de ochelari pentru a reda imagini de realitate augmentata.
Prezentarea oficială a produsului va avea loc la Tokyo, săptămâna viitoare, iar anul ce va urma NEC va lansa o versiune comercială a acestuia.
Mai jos aveți un scurt filmuleț de prezentare a ARmKeypad:

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.