Noul prefect de Maramureș a depus jurământul

În această dimineață s-a desfășurat în sistem videoconferință, cu respectarea măsurilor de prevenire și limitare a infecției cu virusul SARS-COV-2, în prezența Secretarului de stat Gheorghe Sorescu și a Directorului general Teodor Iulian Gheorghe din Ministerul Afacerilor Interne, ceremonia de investire în funcția de prefect al județului Maramureș a domnului Rudolf Stauder.

Prin Hotărârea de Guvern nr. 49/2022, publicată în Monitorul Oficial al României nr. 35 din data de 12 ianuarie 2022, domnul Rudolf Stauder a fost numit în funcția de prefect al județului Maramureș.

Prefectul Rudolf Stauder a depus jurământul în conformitate cu dispozițiile art. 251 alin. (3) din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare: „Jur să respect Constituția și legile țării și să fac cu bună-credință tot ceea ce stă în puterile și priceperea mea pentru binele locuitorilor județului Maramureș. Așa să-mi ajute Dumnezeu!”

La ceremonia de investire au fost prezenți în sala Palatului Administrativ, doamna subprefect Enikö-Erzsébet Krizsanovszki, domnul Ionel Bogdan, președinte al Consiliului Județean Maramureș, domnul senator Cristian Niculescu-Țâgârlaș și domnul Doru Lazăr, vicepreședinte al Consiliului Județean Maramureș. În finalul ceremoniei de investire, Secretarul de stat Gheorghe Sorescu a citit mesajul Ministrului Afacerilor Interne Lucian Bode, adresat doamnelor și domnilor prefecți și subprefecți cu ocazia depunerii jurământului de investire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.