Noutate la Lidl. Primeşti bani dacă faci cumpărături. Cum obţii cupoanele PLUS

Primeşti bani dacă faci cumpărături, în cadrul unei noi campanii ce a fost lansată marți de retailerul german, urmând să se încheie la data de 4 iunie. O categorie de produse îți poate aduce cupoane PLUS cu valori diferite, în funcție de sumele pe care le cheltui.

Câți bani poți să primești de la Lidl și ce trebuie să faci

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

Astfel, până la data de 4 iunie, poți primi bani de la Lidl atunci când faci cumpărături în oricare dintre magazinele retailerului german. Cele două condiții principale pentru a beneficia de noua campanie este să folosești aplicația Lidl Plus atunci când ajungi la casa de marcat și să ai în coș fructe și legume proaspete.

Banii pe care îi poți câștiga diferă în funcție de suma pe care o cheltui. Mai exact, poți primi 3 lei reducere la următorul coș de cumpărături dacă faci o achiziție de cel puțin 35 de lei. Apoi, poți beneficia de o reducere de șase lei după un total de 90 de lei cheltuiți. În final, poți avea parte de o reducere de 12 lei după ce ai cheltuit la Lidl suma de 150 de lei. Cu fiecare prag atins, primești câte un astfel de cupon. După ce ai epuizat cele trei cupoane, în valoare totală de 21 de lei, campania se încheie.

Fiecare cupon se emite în cel mult 24 de ore de la atingerea pragurilor stabilite. Acesta poate fi folosit în termen de 15 zile de la alocarea lui. Însă, ca să primești reducerile la următoarele coșuri de cumpărături la Lidl, indiferent de produse, trebuie să cheltui din nou: 50 de lei, pentru cuponul de 3 lei; 70 de lei, pentru cuponul de 6 lei, și 100 de lei pentru cuponul de 12 lei.

Atenție! Reducerile de la Lidl de 3, 6 și 12 lei nu se vor aplica la produsele din categoria celor pentru care legislația interzice promovarea. Între acestea se numără: țigările, băuturile alcoolice de tip țuică sau palincă și formulele pentru bebeluși.

”În cadrul campaniei, un singur participant poate primi o singură dată cuponul Lidl Plus aferent pragului valoric de achiziții și un maxim de trei cupoane valorice aferente fiecărui prag de achiziții atins. Participantul se poate înscrie în campanie, cu fiecare achiziție de produse participante în valoare cumulată de minimum 35 de lei, 90 de lei sau 150 de lei, pe același bon fiscal sau mai multe bonuri fiscale, efectuată folosind aplicația”, arată regulamentul campaniei Lidl.

SURSA

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.