Nu curăța niciodata acest articol în mașina de spălat. O poate defecta rapid! Producătorii nu vor ca tu să știi asta!

Mașina de spălat este un obiect indispensabil în orice gospodărie, însă există un articol care poate cauza defecțiuni majore, aparatului electrocasnic.

Majoritatea mașinilor de spălat cu încărcare frontală au coșuri mari de centrifugare care pot găzdui pături mari și covorașe de baie. Acest lucru îi face pe clienți să creadă că aceste mașini de spălat pot spăla articole mari și grele de orice dimensiune și greutate.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Oferte Speciale pentru Revelion in Tara si in Strainatate!

Profită acum: Vara în luna decembrie

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

În ciuda sugestiilor din partea producătorilor de mașini de spălat, care încearcă să convingă clienții că produsul lor poate curăța aproape orice, este extrem de important de știut că covorașele de baie nu ar trebui niciodată curățate la mașina de spălat.

Problema este că covorașele de baie absorb atât de multă apă încât ajung să cântărească mult mai mult decât a fost proiectat să gestioneze mașina de spălat. Mașinile de spălat moderne au o viteză de centrifugare mult mai rapidă decât mașinile de spălat din trecut – până la 1.200 de rotații pe minut în timpul rotirilor de mare viteză. Aceste viteze mai rapide creează cantități mari de forță cu articole grele, iar greutatea crescută distruge mașina de spălat.

Dacă încerci să cureți covorașele de baie în mașina ta de spălat, riști două probleme.

Poate distruge sistemul de scurgere

Covorașele de baie au adesea un suport cauciucat care se dezintegrează în ciclul de spălare. Piesele mici de cauciuc blochează apoi pompa de scurgere prin înfundarea motorului și a conductei de scurgere.

Adesea, motorul de scurgere trebuie înlocuit. Chiar și covorașele de baie fără suport de cauciuc pot afecta motorul de scurgere. Fibrele lungi de pe unele covorașe se desprind în timpul ciclului de spălare și înfundă scurgerea.

Poate strica rulmentul coșului de rotire

Rulmentul din spate care susține coșul de centrifugare preia cea mai mare parte a daunelor cauzate de covoarele grele de baie și de forța centripetă mare generată de ciclul de centrifugare. Există, de asemenea, un suport care susține suportul de rotire care se rupe adesea din cauza greutății crescute.

Producătorii de mașini de spălat ar trebui să avertizeze cumpărătorii să nu curețe niciodată covorașele de baie în mașina de spălat.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.