Numărul firmelor infiintate în România crește – iată ce trebuie sa știi dacă dorești sa creezi un SRL, un PFA sau un SA

Analize realizate încă de la începutul acestui an arată ca pandemia din 2020 a avut un impact teribil asupra numărului total de firme ce s-au fondat. Astfel, media lunara de companii infiintate s-a injumatatit fata de 2019. Au încetat romanii sa isi doreasca sa inceapa un business propriu sau blocajul cauzat de starea de urgență a fost principalul factor pentru acest lucru? Mulți oameni au considerat 2020 ca fiind anul cu cel mai mic număr de firme fondate, din 2005 incoace. Efectele cauzate de starea de urgență și de alertă s-au resimțit în toata tara, până în ultimele zile ale anului trecut.

Din fericire, anul 2021 a adus o mulțime de vești bune – tendinta de redresare economica (la nivel national si european), eliminarea restricțiilor de deplasare (si nu numai), simplificarea procedurilor legale necesare deschiderii unei societăți au făcut ca cifrele sa explodeze! Primele luni ale anului au arătat o creștere spectaculoasă de aproape 75%!

Consultanță și sprijin în afaceri – descoperă pachetul complet al echipei AjutorJuridic.ro

Cu o echipa formată din avocați, juriști, economiști și experți contabili cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu, Ajutor Juridic gestionează  cu profesionalism relațiile cu clienții, protejează mereu poziția acestora și indica soluții optime pentru rezolvarea eficientă a tuturor aspectelor de natură legală.

Clienții au acces la un pachet de servicii care răspunde tuturor cerințelor venite din partea celor interesați de deschiderea unor firme sau sedii secundare pe teritoriul României sau în Europa.

Misiunea Ajutor Juridic din Baia Mare (Maramures) este de a sprijin climatul de înființare a firmelor noi din România, furnizand servicii accesibile tuturor antreprenorilor ce doresc sa pășească în lumea afacerilor. Pentru aceasta, oferă servicii la tarife accesibile și pachete avantajoase, menite sa ajute orice companie ce este la inceput de drum.

Servicii birocratice profesionale pentru firme și persoane fizice

 1. Infiintare Societati – SRL, PFA, SRL-D, sucursale/filiale, II, IF, ONG, puncte de lucru și multe altele
 2. Legislația Muncii – Asistență în aplicarea legislației muncii și domeniul fiscal conex, Contestare decizii angajator, Consultanță juridică cu privire la prevederile Codului Muncii și altele
 3. Servicii Drept Civil și Comercial – Consultanță juridică, Litigii civile și comerciale, Redactare contracte/documente s.a.m.d
 4. Imigrari – Consultanță și asistență pentru persoane fizice rezidente și nerezidente, Consultanță și asistență juridică pentru imigrări cetățeni UE si Non-UE, Întocmire documentație
 5. Drept – administrativ – fiscal – penal – insolvență
 6. Dreptul familiei – divorț, ordin de protectie, asistență partaj/succesiune/fond funciar s.a
 7. Autorizații și avize – DSP, DSV, AFM, ITM, Primarie etc. (atat în Maramureș cât și în alte județe din regiunea Ardeal)
 8. PSI
 9. SSM
 10. Contabilitate

Te bucuri de următoarele avantaje

 • Servicii rapide, in 1-2 zile
 • Prețuri competitive și pachete economice
 • Întreg sprijinul de care ai nevoie, într-un singur loc: consultanta comerciala, contabila, juridică și proprietate individuală
 • Transparență totală și oferte corecte
 • Consultanță telefonică/online

Drumul de la poziția de angajat la cea de proprietar al unei afaceri de succes nu a fost niciodată mai simplu! Alege acum Ajutor Juridic pentru înființarea unei societăți!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.