Numărul localurilor închise în Baia Mare a ajuns la 7! Vezi ce restaurante/cluburi din Centru Vechi nu mai funcționează începând de azi

Terasa-Millennium-Baia-MareNumărul localurilor închise în Baia Mare a ajuns la 7! Vezi ce restaurante/cluburi din Centru Vechi nu mai funcționează începând de azi

Controalele de ieri ale autorităților locale au închis trei cluburi de pe strada Școlii din Baia Mare, respectiv Mystique, Porto și Imbiss, rămânând funcțional doar parterul fiecarei locații, folosit în prezent pe post de caffe-bar.

Azi, controalele făcute de echipele mixte au continuat în Centru Vechi, ”raiul cafenelelor”, alte patru restaurante fiind închise până la punerea în legalitate a autorizațiilor. S-a oprit activitatea în Clubul Narghila, Sahara Pub, Concept Caffe și clubul de striptease situat în Piața Păcii din Baia Mare.

Singura problemă este aceea că aceste cluburi închise acum în municipiu aveau autorizație, de unde vine întrebarea legitimă, respectiv cine sunt responsabilii care au emis autorizațiile? Acțiunea de control din Baia Mare este similară cu cea întreprinsă în alte orașe din țară, iar demersurile sunt de apreciat, fiindcă avem speranța că, cel puțin în viitorul apropiat, nu se vor mai produce tragedii ca cea din Colectiv, de vinerea trecută.

Acțiunea din Baia Mare s-a soldat cu închiderea totală sau parțială a șapte cluburi, în numai două zile.

Rămâne întrebarea fără răspuns, cum au funcționat acele cluburi până acum, dat fiind faptul că aveau obligația de a-și reînoi anual autorizația de funcționare. Este curios de aflat în ce bază le-au fost vizate autorizațiile, cine și-a pus semnătura pe acte și dacă viața celor care au frecventat aceste cluburi, închise ieri și azi, a fost pusă în pericol anii care s-au scurs. Societatea civilă merită să afle și numele responsabililor, deoarece nu ne putem permite noi tragedii.

Amalia Babici Man

3 COMENTARII

  1. Sper sa-i opreasca si pe cei de la clubul Vintage,situat in spatiul fostului ACR,care continua cu nesimtire sa deranjeze fonic,locatarii din blocurile invecinate si din hotelul Mara.Nu este posibil sa ,,bubuie” muzica clubing,fara discernamant,pana la 4-5 sau chiar 8-9 dimineata.Intrebarea mea este:pentru cine trebuie sa bubuie muzica pana la 8,00AM ? Alooooo !!!!Politia locala,Politia municipala,Prefectura,Protectia consumatorului !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    112 Am impresia ca au si o singura cale de acces/evacuare !!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.