Nuțu Fonta, deputat de Borșa: Demisia premierului, un gest de onoare!

Nutu Fonta1Preşedintele UNPR Maramureş, deputatul Nuţu Fonta, a declarat marţi, pentru AGERPRES, că demisia premierului Victor Ponta este un gest de onoare şi care încearcă să readucă liniştea pe străzile României. ‘Solidar cu vocea străzii, Victor Ponta a ales să facă un pas în spate şi să-şi depună demisia din funcţia de premier al României. Este un gest de onoare, un gest care dovedeşte că fostul premier a ascultat vocea poporului şi a ales să renunţe, pentru a a încerca să readucă starea de linişte în ţară.

Deşi nu este vinovatul moral al tragediei de vineri noaptea, când incendiul din clubul Colectiv din Bucureşti a răpit atâtea vieţi nevinovate, Victor Ponta a declarat că nu putea să ignore dorinţele oamenilor şi nici să lase responsabilitatea aceasta pe umerii celor care au fost în teren’, a afirmat Nuţu Fonta.
El a adăugat că speră ca acest gest al premierului, care a avut o activitate apreciată, să calmeze spiritele în stradă.
‘Fostul premier a subliniat că, deşi de-a lungul anilor a purtat bătălii politice, nu se va bate niciodată cu oamenii, lucru care este de apreciat şi admirat.

Avem doar speranţa că suferinţa oamenilor nu este speculată în scop politic. Apreciem întreaga activitate a fostului premier al României şi sperăm că această demisie atât de solicitată va aduce liniştea pe străzile din ţară. În ceea ce priveşte durerea celor care au pierdut oameni dragi şi suflete apropiate în clubul Colectiv, dorim să ne prezentăm, încă o dată, cele mai sincere condoleanţe’, a mai declarat liderul UNPR Maramureş, Nuțu Fonta.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.