Nuțu Fonta, deputat UNPR Maramureș: Aș fi preferat ca Neaga să fie sincer de la început pe tema reabilitării DN 18!

Nutu FontaDeputatul UNPR de Borșa, Nuțu Fonta a venit cu noi precizări legate de DN 18, Moisei – Iacobeni, deși zilele trecute afirma că va sta departe de acest subiect un timp. Recent, pe pagina personal de Facebook a parlamentarului a apărut un nou mesaj pentru cârcotașii care l-au acuzat de faptul că a pus presiune pe autoritățile responsabile de reabilitarea DN18.

”Deși am promis că nu voi mai scrie nimic legat de acest subiect, și în general prefer să nu dau curs bârfelor, de această dată voi face o excepție pentru a aduce câteva nelămuriri unor guri rele care se exprimă în necunoștință de cauză.  Starea drumului DN 18 mă nemulțumește și pe mine la fel cum îi nemulțumește pe toți cei care circulă pe acest tronson. Faptul că am ținut aproape de acest subiect, fie prin vizitele la CNADNR, fie prin interpelările din Parlament, sau chiar prin postările de pe Facebook, am avut în vedere un singur scop: nu acela de a pune presiune, ci de a transmite autorităților responsabile cu rezolvarea acestei probleme, că există o starea de nemulțumire permanentă și că problema noastră nu suferă amânare.

În luna martie domnul Neaga a promis că lucrările vor începe în acest an și vor fi finalizate la finalul lui 2016. Aș fi preferat să fi fost mai sincer cu noi de la bun început și să ne spună direct cum stau lucrurile. Starea de incertitudine nu face decât să genereze alte nemulțumiri”, a scris deputatul UNPR de Borșa, Nuțu Fonta, pe pagina personală.

Fonta: ” Personal, m-am obișnuit să nu mai cred în promisiunile CNADNR”

Postarea continuă în același ton de lehamite și dezamăgire, deși parlamentarul susține că a învățat să nu mai creadă în promisiunile CNADNR. ”Semnarea contractelor este un pas foarte important, dar nu suficient. Este foarte bine că s-au semnat contractele. Mi-aș fi dorit să înceapa și lucrările anul acesta. Urmează faza de proiectare de 4 luni, după care în primăvara anului viitor trebuie să înceapă lucrările. Sunt anumite proceduri și termene legale care trebuiesc respectate. Personal, m-am obișnuit să nu mai cred în promisiunile CNADNR, deci nu voi mai face greșeala să transmit mai departe speranțe deșarte. Vreau să rămân optimist și să cred că de această dată lucrurile vor decurge normal, însă rămâne de văzut”.

”Este foarte simplu să emiți critici și judecăți la adresa altora, fără a face nimic!”

Acelei persoane care mă acuză de autosuficiență și capitulare aș dori să-i transmit că aștept ca pe viitor să se implice mai activ în viața comunității și să rezolve cât mai multe probleme pentru comunitate! Este foarte simplu să emiți critici și judecăți la adresa altora, fără a face nimic. Aștept ca pe viitor să lase la o parte supărările și frustrările, și eventual, să ne demonstreze cum se rezolvă mult mai eficient problemele comunității! Poate dă dovadă de mai multă potență!

Semnarea contractelor de lucrări și lucrările de plombări efectuate nu se datorează nici mie, nici primarului și nici altor politicieni locali, așa cum greșit încearcă să transmită unii. Semnarea contractelor pentru DN 18 se datorează strict liderilor partidelor din mult blamata coaliție de guvernare PSD-UNPR, respectiv domnului Victor Ponta și domnului Gabriel Oprea, fie că vor unii să accepte acest lucru sau nu. Refuz să cred că subiectul reabilitării DN18, care nu a ajuns încă în faza de execuție, ar putea fi folosit în scopuri electorale!”

Nuțu Fonta (UNPR): Toată clasa politică de până acum se poate face vinovată de lipsa de interes pentru zona noastră!

”Faptul că în ultimii 25 de ani, nordul țării a fost marginalizat, este o tristă realitate. În ultimii 25 de ani am avut la guvernare majoritatea partidelor politice. Așadar, toată clasa politică de până acum se poate face vinovată de lipsa de interes pentru zona noastră.

Fac apel pe această cale către toți, în special către tineri, dacă vreți ca lucrurile să intre în normalitate, ar fi bine să vă implicați mai activ în viața politică și să vă cereți drepturile. Indiferent de orientările politice pe care le aveți, important e să fiți activi. Din punctul meu de vedere, fie că se numește PSD, PDL, PNL, UNPR sau UDMR, indiferent de denumirea partidului, atâta timp cât va exista implicare și se va realiza ceva care să rămână în urma noastră, poate să-și ia oricine meritele, numai să avem rezultate”, a conchis deputatul UNPR de Borșa, Nuțu Fonta.

 

Amalia Babici Man

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.