Nuţu Fonta, preşedinte UNPR Maramureş, Emil Ambruş numit preşedinte executiv la judeţ

nutuSchimbarea în UNPR Maramureş s-a confirmat. Deputatul UNPR de Borşa, Nuţu Fonta a fost numit preşedinte al filialei judeţene a progresiştilor maramureşeni, iar Emil Ambruş a primit funcţia de preşedinte executiv, poziţie care nu a existat până în acest moment.

„Deputatul Fonta este preşedinte, eu am fost numit preşedinte executiv. Biroul UNPR Maramureş va rămâne neschimbat, eu aşa cred. Voi discuta cu noul preşedinte, probabil ne vom întruni chiar săptămâna viitoare. Interesul meu este să conlucrăm şi cred că asta îşi doreşte şi noul preşedinte al UNPR Maramureş. Trebuie să punem osul cu toţii, pentru binele acestui partid şi pentru a putea strânge cele un milion de semnături necesare”, a explicat Emil Ambruş, preşedinte executiv al UNPR Maramureş.

Acesta a arătat că ministrul Gabriel Oprea, preşedinte UNPR la nivel naţional a recompensat parlamentarii de Maramureş care au trecut alături de progresişti, o altă avansare fiind cea a senatorului de Baia Mare, Ciprian Rogojan, numit membru în Biroul Permanent Naţional şi secretar executiv responsabil cu regiunea de NV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.