Nuțu Fonta (UNPR): ”Nu suntem adepții trădărilor și nu vom răsturna guvernul”

nutu

Nuțu Fonta (UNPR): ”Nu suntem adepții trădărilor și nu vom răsturna guvernul”

Nuțu Fonta, deputatul UNPR al Colegiului 5, Borșa-Vișeu a declarat, în cadrul unei conferințe de presă organizată sâmbătă, 7 martie 2015, că Uniunea pentru Progresul României nu este un partid care să trădeze o alianță sau o înțelegere, fapt care a fost dovedit în timpul care a trecut de la înființare și până în prezent. Parlamentarul de Maramureș a dorit să reitereze mesajele transmise de centru, respectiv cele ale ministrului Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, președinte al UNPR, decizii care au fost luate de comun acord cu membrii marcanți ai Uniunii pentru Progresul României.

Partidul condus de Gabriel Oprea, vicepremier al României pe probleme de securitate națională este o formațiune politică care dorește să aducă echilibrul pe eșichierul politic, iar trădarea nu a făcut niciodată casă bună cu reprezentanții UNPR. În contextul geo-politic actual, când conflictul din Ucraina ne afectează și pe noi, dar mai ales pe românii care trăiesc clipe de teroare, nu este deloc indicat să vorbim despre instabilitate guvernamentală sau despre formarea de noi majorități, sunt de părere reprezentanții UNPR Maramureș.

Fonta: Nu vom lua parte la jocurile puterii!”

”UNPR nu dorește să ia parte la jocurile și negocierile politice desfășurate la nivel național pentru acapararea puterii. Dacă e să dăm dovada de verticalitate, atunci să o facem din pozițiile actuale, deoarece binele națiunii primează înaintea oricăror pozări în salvatori ai națiunii. Ne aflam într-o situație critică și trebuie să rămânem statornici, să facem cu toții front comun, pentru crearea unui mediu favorabil dezvoltării si stabilității României. Orice dezbinare sau destabilizare în momentul de față pot fi fatale țării. Țelul UNPR este de a crea un partid statornic, care să servească și să lupte pentru interesele națiunii, indiferent de schimbările climatice din interiorul guvernării. Dorim să ne transformăm în vocea națiunii de fiecare dată când aceasta are nevoie, pentru asta am fost aleși în structurile locale, județene și în Parlament. Suntem un partid de oameni pentru oameni”, a declarat deputatul UNPR, Nuțu Fonta.

opreaObiectivul UNPR pentru 2016: un milion de membri

Astfel, obiectivul UNPR pentru 2016 este acela de a atinge un milion de membri la nivel național, fapt care este posibil doar prin stabilitate. UNPR  a fost mereu preocupat de securitatea și siguranța națională, motiv pentru care nu a intrat niciodată în jocuri politice care să afecteze binele  românilor și a României. Vicepremierul Gabriel Oprea a dorit să transmită, încă o dată, și prin reprezentanții săi în teritoriu, că UNPR nu trădează partenerii de coaliție, motiv pentru care orice speranțe că membrii ai Uniunii pentru Progresul României ar putea fi cooptați într-un joc al puterii, care să ducă la răsturnarea guvernului, sunt irealiste și nerealizabile.

”Sunt membru UNPR și ceea ce apreciez în acest partid, în primul rând, este disciplina. Cu un președinte ca și Gabriel Oprea, militar adevărat, în UNPR ordinea este la ea acasă, lucru necesar pentru ca o formațiune politică să meargă pe un curs clar și bine stabilit, într-o perioadă atât de agitată. Nu suntem trădători și nu vom fi așa, niciodată. Sunt mândru că pot să merg cu fruntea sus, că pot să realizez ceea ce promit alegătorilor și toate astea fiindcă partidul pe care îl reprezint este un partid recunoscut pentru onestitea de care dă dovadă”, a conchis deputatul UNPR de Borșa-Vișeu, Nuțu Fonta.

 

Amalia Babici Man

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.