O altă dispariție misterioasă de la Spitalul Județean Baia Mare. O familie din Baia Mare este disperată! FOTO

O familie din Baia Mare este disperată. Familia Pop trăiește o dramă, soția și mama a trei copii dintre care doi minori nu mai este de găsit. În noaptea de 9 august , femeia în vârstă de 46 de ani a dispărut în condiții misterioase. Soțul era plecat la țară, la Ariniș, iar femeia era acasă cu cei 3 copii, dimineața copiii nu și-au mai găsit mama în casă.

VEZI:Spitalul Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare în DOLIU. Un asistent medical a fost găsit mort în apartamentul său!

Ușa apartamentului era deschisă, cheile de la mașină erau în contact iar din casă a dispărut o sumă de bani.  Pop Mariana lucra  la Spitalul Județean din Baia Mare, era o mamă și soție exemplară.

Soțul  face un apel disperat pentru găsirea ei.

Ultimele informatii le are in urma unui telefon, a fost sunat  cu număr ascuns pentru a i se transmite că Pop Mariana a fost văzută în București.

Daca cineva o vede sau are vreo informatie despre aceasta persoana este rugat sa sune la numarul unic de urgenta 112 sau la nr 0747292200

1 COMENTARIU

  1. Se pare ca nu a dispărut a plecat cu buna Știința în Irlanda cu amantul ? E trist și greu sa crezi asa ceva .Sa ți lași copii acasă și sa pleci !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.