O băimăreancă implicată în activităţi de contrabandă cu tutun reţinută pentru 24 de ore

O băimăreancă, „specializată” în domeniul contrabandei cu tutun, a fost prinsă din nou de poliţişti. Cu toate că pe numele ei era întocmit deja un dosar penal, aceasta nu a renunţat la îndeletnicirea sa. Ieri , 25 octombrie, a fost reţinută pentru 24 de ore.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară,  la locuinţa femeii, cercetată pentru comercializare ilicită a produselor din tutun. Activităţile s-au desfăşurat în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare.

Femeia de 46 de ani, domiciliată în Baia Mare, este bănuită că în perioada decembrie 2017 – mai 2018 ar fi comercializat pe străzile şi în pieţele de pe raza municipiului ţigări de contrabandă. În urma percheziției de ieri, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării ţigări de contrabandă, în valoare de peste 3.000 de lei.

În baza probatoriului administrat poliţiştii au dispus reţinerea femeii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată Judecătoriei Baia Mare cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională şi tragerii acestora la răspundere penală.

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.