O băimăreancă s-a sinucis aruncându-se în gol, de la etaj! Este a treia sinucidere în trei zile!

strada2 accidentBlestemul sinuciderilor pare a fi lovit Maramureșul. Prima sinucidere care a zguduit județul a fost înregistrată miercuri, 1 aprilie, când o femeie s-a spânzurat în Supermarket Center București, chiar în interiorul boxei pe care o administra. Ea și-a anunțat gestul printr-un mesaj lăsat pe Facebook, pentru cele două fetițe ce le avea în grijă.

A doua sinucidere s-a petrecut joi, la balastiera Cicârlău, unde un tânăr de 22 de ani și-a pus capăt zilelor, tot prin spânzurare. Martorii susțin că băiatul venise în zonă pentru a-și cumpăra o mașină, lucru ce nu s-a mai întâmplat. A treia sinucidere a fost înregistrată în după-amiaza zilei de vineri, 3 aprilie, când o băimăreancă s-a aruncat în gol, de la etajul blocului în care domicilia, pe strada Horea din municipiu.

Cei care au anunțat echipele de intervenție au fost vecinii. Salvatorii ajunși la fața locului nu au putut decât să constate decesul femeii. Corpul acesteia a fost transportat la Spitalul Județean, în vederea efectuării necropsiei.

 

Amalia Babici Man

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.