O campanie de suflet pentru tinerii de la Esperando- “E perfect să fii imperfect”

esperando1Vineri, 25 iulie, a avut loc un eveniment extrem de important din cadrul campaniei “E perfect să fii imperfect” by Lorand Coza.

Începând cu ora 19:00, la Mall Gold Plaza, tinerii cu nevoi speciale de la Asociaţia Esperando au avut parte de nenumărate surprize, din partea organizatorilor.

Ideea campaniei a venit ca o propunere din partea designerului Lorand Coza, în urmă cu câteva luni, când acesta a sosit în Centrul de Zi Esperando, să-i cunoască pe tinerii de acolo.

Încetul, cu încetul, s-au conturat şi  evenimentele care au avut loc în cadrul campaniei: ieşirea în Club, participarea la concertul artistei AMI, şedinţe la SPA, înfrumuseţare la coafor, ieşiri la iarbă verde şi multe alte activităţi pe care aceştia le-au făcut împreună, şi care le-au adus tinerilor cu nevoi speciale nenumărate bucurii.

Însă, cel mai important eveniment a fost prezentarea de modă, la care modele au fost 15 tineri de la Esperando, care au prezentat ţinute realizate de Lorand Coza.

Gazdele evenimentului au fost doamnele Monica Anghel şi Daniela Morari, care au făcut ca acest eveniment să fie cu atât mai special.

Tinerii cu nevoi speciale au defilat pe o scenă, adaptată nevoilor lor, de pe care au reuşit să strălucească şi să surprindă publicul prezent. În plus, un tânăr de la Esperando a uimit interpretând la tobe, o piesă rock cântată de Camelia Crişan.

În urma nenumăratelor conversaţii pe care Lorand le-a avut cu tinerii, acesta a reuşit să afle care sunt artiştii lor preferaţi, şi le-a pregătit câte un filmuleţ de încurajare din partea lor.

În plus, tinerii de la Şcoala de Modeling Lorand Coza au defilat pe scenă, în tricouri personalizate cu titlul campaniei şi personaje Disney cu nevoi speciale.

A fost o seară cu adevărat specială, care a adus bucurie în sufletul tinerilor cu nevoi speciale şi al familiilor acestora, care s-au bucurat nespus să-i vadă pe scenă.

Mulţumim Catalin Chereches,Lorand Coza, Loredana Mihaly, Gold Plaza şi tuturor celor care au făcut posibilă acestă campanie ne a declarat Lavinia Mociran – Specialist PR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.