O companie plăteşte orele de somn la prânz. Ce persoane sunt eligibile

Poţi câştiga bani dormind la prânz. Sigur, nu în România, dar oferta este deschisă pentru persoanele interesate din întreaga lume.

O companie plăteşte orele de somn la prânz. Oferta vine din partea unei companii din Statele Unite ale Americii, care caută cinci persoane dispuse să doarmă la prânz zilnic, timp de 30 de zile. După această experienţă, voluntarii vor trebui să-şi descrie experienţa, informează stirileprotv.ro.

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

Compania americană oferă recomandări pentru un somn sănătos, ceea ce presupune și alegerea saltelei potrivite. Totodată, studiul este foarte util în evaluarea somnului de la amiază. Firma spune că experimentul o să fie de folos ca să se stabilească argumente pro și contra unei pauze de felul acesta în timpul zilei.

Dar cum ar fi să ţi se ofere şi bani ca să dormi la prânz? Voluntarii vor primi 50 de dolari pe oră. Sau 1.500 de dolari, dacă își iau angajamentul pentru o lună întreagă. Sunt acceptați doar cei care au împlinit 18 ani. CV-urile pot fi trimise companiei până la sfârşitul lunii mai.

Sursa: rtv.net

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.